Betongrenovering som tryggar framtiden

Betongrenovering som tryggar framtiden

Vi utför betongrenovering och reparation med hållbarhet i fokus

Betong och Industrigolv AB är ett företag som under många år utvecklat en gedigen kunskap inom betongrenovering och idag utför vi färdigställda helhetslösningar där hållbarheten sätts i fokus. Materialval, tidsåtgång, metod och önskemål från dig som kund är en del av alla aspekter som räknas in i vår ekvation när vi utför våra reparationer på just din betongkonstruktion.

Hållbarheten för oss är otroligt viktig, betong ska med rätt underhåll hålla över tid och du som kund ska veta att vi alltid gör vårt yttersta för att ge dig en trygg lösning. Betong får under sin livstid utstå många olika typer av påfrestningar från miljön, fordon eller kemiska ämnen men det fina är att materialet fortfarande håller.

Under vår tid i branschen har vi fått möta massvis med kunder som förvånats över det faktum att betong kan stå ut med nästan vad som helst. Dock behöver materialet värme, kärlek och lite omvårdnad och därför är vi så otroligt stolta över att kunna erbjuda säkra renoveringar som garanterar ett resultat över dina förväntningar.

Hårdbetonggolv är enkel lösning på ett problem

Vi arbetar med ett brett sortiment av lösningar och har tack vare vår långa erfarenhet och specialkunskap inom området lyckats arbeta fram trygga lösningar på olika typer av problem som kan uppstå med dina betongprodukter.

Hårdbetonggolv är ett enkelt och smidigt sätt för dig att få ett snyggt och slitstarkt golv som tål olika typer av påfrestningar men som samtidigt är kostnadseffektivt och tunt. Inom vårt företag har alltid våra kunders behov och önskemål varit vår största prioritet och vi är därför otroligt glada över att kunna erbjuda installation av ett hårdbetonggolv som garanterat kommer ge dig den säkra grund och stå på som du önskar.

Golvet kan till fördel appliceras på olika typer av ytor som bär upp fordon men även som golv, så kallat superfloor som slipas ned i sju steg. Det här är ett slitstarkt och robust alternativ som håller sin stilrena utstrålning över tid.

Betongreparation som är med och bygger framtiden

Visionen har för oss alltid varit att bevara fördelarna som kommer med att vara ett mindre bolag där personlig kommunikation, trygghet och nära kontakt prioriterats. Betongreparationer och renoveringar är med och bygger framtiden eftersom att det handlar om att underhålla och ta hand om objekt som blir en del av något större.

Golvet i ditt garage, betongen på din uppfart, den hårda betongen som ligger till grund för golvet i köket eller det enorma golv av betong som bär upp hyllorna på lagret i din fabrik. Vad det än är, finns betongen där och vi kommer göra vårt yttersta för att ta hand om det.

Vi utför betongrenovering och reparation med hållbarhet i fokus