Hos oss finns kolfiberförstärkning som stödjer upp

Hos oss finns kolfiberförstärkning som stödjer upp

Våra CarboDur laminat är unika på fler än ett sätt

Det finns gånger där ombyggnation, små fel eller belastningsökning resulterar i ett behov att kolfiberförstärkning i form av exempelvis Sika CarboDur laminat. Materialet är ett väl beprövat laminat som är slitstarkt, det väger otroligt lite och bidrar samtidigt till att öka tryggheten i fastigheten.

Små fel eller olika typer av förändringar på betongproduktioner är i nio av tio fall inget som kommer påverka betongens hållbarhet eller motstånd mot påfrestningar men ibland kan det finnas ett behov av att stärka upp.

Därför är vi otroligt nöjda med att kunna erbjuda våra kolfiberförstärkningar som ett komplement till vårt annars väldigt nischade utbud av betongreparationer och andra golvlösningar till din fastighet. För oss har alltid helheten varit en drivkraft och våra kolfiberförstärkningar som finns i olika storlekar och dimensioner gör att den helheten för oss blir mer komplett.

Kolfiberväv finns till för flexibilitet och stabilitet

Kolfiberväv finns som ett komplement till laminat för att på ett flexibelt, tryggt och stabilt sätt kunna stödja upp där det inom en fastighet skett så pass stora förändringar att det påverkat betongens förmåga att fylla sitt huvudsakliga syfte. Valet av kolfiberväv är något som växt fram över tid i takt med att vi sett vilken positiv inverkan det har på ett redan färdigt monument i till exempel garage eller parkeringshus.

Kolfiberväven har som syfte att stärka upp och genom sin tunna tjocklek, otroliga slitstarkhet och långa hållbarhet så kan du som kund känna dig trygg med att ditt val av material gör så att fundamentet det stödjer upp kommer hålla betydligt mycket längre.

Många kunder som vi mött genom åren har av olika anledningar känt oro kring en spricka eller kring att ett betongfundament fått utstå mer vikt än vad det från början var tänkt. Därför finns vi och med våra produkter kan vi komma att stärka upp där det behövs och att vi med vårt arbete även tar bort den oron som kan finnas där ett stabilt och orört monument som en exempelvis en bärande pelare får ta mycket stryk.

Vi har garanterat ett alternativ som passar dig

Det kan låta enkelt och säga men vi har garanterat ett alternativ som passar dig för vårt sortiment är väl utarbetat över tid och har resulterat i en otroligt bred kundbas och mycket goda referenser.

Vi hoppas att du känner för att ta kontakt med oss så ska vi ge svar på alla dina frågor och även visa vilka alternativ vi kan erbjuda och hur dem går att applicera på just din konstruktion.

För där kommer en till aspekt in, den nära kontakten vi har med våra kunder och det positiva bemötande som alla som tar kontakt med oss får.

Kolfiberförstärkning av pelare