Fogning, dilfog

Dilfog Kulvert Akademiska Sjukhuset

Beställaren hade ett problem med att en del dilfogar i kulverten på akademiska var så pass ojämna att när truckar och dylikt körde över dom så smällde det till så pass mycket att hjulen gick sönder till slut, så vi kom med lösningen att byta ut befintlig dilfog mot kolfiberförstärkt polymer (CFRP) komposit, prefabricerad, golvfog med hög mekanisk beständighet som heter Sika FloorJoint, så vi tog fort den befintliga dilfogen och lägga dit FloorJointen som vi limmade fast med ett lim som heter Sikadur-30 Normal.

Men eftersom att en FloorJoint är 25cm bred och 2cm tjock så var vi tvungna att kapa upp och sänka golvet för att få den i rätt nivå. Efter applicering spacklade vi igen alla glipor och skarver med samma lim som för vidhäftningen. Dagen efter slipade vi av FloorJoint och betongen runt om så att truckarna skulle få en så fin och slät övergång som möjligt.

Dilfog Kulvert Akademiska Sjukhuset

Kontakta oss

Vår vision är att bevara det mindre företagets fördelar, vara personligt och kreativt för våra beställare så att vi blir en långsiktig samarbetspartner.

Gör en kostnadsfri offertförfrågan, eller hör av dig till oss. Vi svarar inom 24 h!